Tak for at du hjælper os med at plante et træ!

En del af vores mission er at tage ansvar for hinanden og vores planet. Derfor planter vi et træ for hver ordre der bestilles af dig. Vi har indgået et samarbejde med Global Climate Institute – Green Future, som hjælper med at plante træer i Etiopien.

Hvorfor planter vi træer i Etiopien?

I Etiopien beskæftiger 85% af befolkning sig med landbrug, men der er kun 6% tilbage af skoven Machakel. Resultatet heraf, betyder at jordens frugtbarhed falder og befolkningen dagligt kæmper for at dyrke deres afgrøder og opdrætte husdyr. Derfor vil vi gerne hjælpe befolkningen i Etiopien, ved at plante 6 forskellige træ sorter, som skal være med til at give befolkningen, vores natur og den næste generation, en bedre fremtid.

Ved at plante et træ, reduceres CO2 udledningen, samt bidrager til genoprettelse af  den oprindelige skov og ødelagte landområder. At plante et træ støtter også den økonomiske udvikling og ikke mindst forbedre fødevaresikkerheden. Det vil vi hos Yggdrasil Studios gerne støtte og vi er glade for at have jer med på rejsen.

I forbindelse med dit køb hos Yggdrasil Studios, får du tilsendt et certifikat med GPS koordinaterne, som viser hvor dit træ er plantet. Certifikatet er naturligvis printet på et svanemærket dansk trykkeri.